De Ouder- en Familievereniging Maasveld vond het nodig gedurende deze zware tijden onze kanjers van verzorgenden en begeleiders van onze kinderen en familieleden op Maasveld een (zoet) hart onder de riem te steken.
Nu de rust is weergekeerd kunnen we terugkijken op een geslaagde carnaval op Maasveld.
In februari zijn er op Maasveld weer diverse carnavalsactiviteiten gepland.
Op woensdag 12 februari 2020 wordt op Maasveld de prinsenreceptie gehouden met Prins Marcel en Prinses Julia
De Kwakkerte hebben een nieuwe Prins en Prinses Zondag 2 februari was een belangrijke dag voor carnavalsvereniging de Kwakkerte van Maasveld: In de grote zaal, die nog eens extra groter was gemaakt, door er een tent aan te koppelen, vond…
‘Hand aon Hand, ping ping’ is een besloten carnavalsmiddag speciaal voor mensen met een beperking. De Mestreechter Stadsvastelaovend vereniging ‘De Tempeleers’ organiseert deze middag.
Op zaterdag 1 februari vindt in de feesttent van Maasveld de prinsenproclamatie plaats. Dan wordt door de Raad van 11de nieuwe prins en prinses bekend gemaakt.
Aanstaande zondag op 19 januari 2020 is op Maasveld weer een kienmiddag georganiseerd.
Zoals wij inmiddels van Maasveld gewend zijn, was er ook dit jaar weer een kerstmarkt georganiseerd. Hoewel het weer in de ochtend het ergste deed vermoeden, was het ’s middags gelukkig droog.
Pagina 1 van 9

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.