Zoals aangekondigd, was een gezamenlijke herdenking dit jaar niet mogelijk. Ondanks alle beperkingen hebben wij toch de behoefte gevoeld om stil te staan bij de bewoners, die ons dit jaar zijn ontvallen.
Donderdag 29 oktober was het dan zover: de oplevering van de gedenkmuren. Aanwezig waren: dhr. R. van Bergen, Projectleider Onderhoud en Vastgoed van Koraal, Dhr. M. Grasveld van GRASVELD Tuin- en Landschapsarchitecten, dhr. N. Claessen van de Fa. Krinkels (uitvoerder)…
Op de gedenkplaten en de verlichting na staat het asverstrooiveld van Maasveld klaar om op 1 november tijdens de viering van Allerheiligen officieel in gebruik te worden genomen.
De werkzaamheden aan het Asverstrooiveld komen langzaam aan in de richting van de oplevering. Er dienen nog enkele puntjes op de spreekwoordelijke "i" gezet te worden. Een kleine impressie van deze fase.
Het jaarverslag beperkt zich tot de voornaamste activiteiten van het bestuur van de OFVM in het afgelopen verenigingsjaar 2019. Informatie over onze missie en visie vindt u in het strategisch handvest.
Geachte heer/mevrouw, Hierbij maakt het Bestuur van de Ouder- en Familie Vereniging Maasveld aan u bekend dat wij in nauwe samenwerking met Koraal Maasveld een viering van Allerzielen aan het voorbereiden zijn.
Op 5 oktober 2019 is er tijdens de themadag gesproken over Erfrecht en Testamenten. Notaris mr. Sylvia Hagemann van Notariskantoor Towlow+Partners gaf op deze dag een uitgebreid en begrijpbare presentatie over het Erfrecht, Bewindvoering en Mentorschap.
De werkzaamheden aan het Asverstrooiveld op Maasveld volgen elkaar steeds sneller op. 
Ondertussen gaan de werkzaamheden aan het nieuwe asverstrooiveld op Maasveld gewoon door. 
Pagina 1 van 4

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

  • 02 dec
    In verband met het Coronavirus worden er geen evenementen gepland 01:00 to 01:00