Op zaterdag 1 februari vindt in de feesttent van Maasveld de prinsenproclamatie plaats. Dan wordt door de Raad van 11de nieuwe prins en prinses bekend gemaakt.
Aanstaande zondag op 19 januari 2020 is op Maasveld weer een kienmiddag georganiseerd.
Zoals wij inmiddels van Maasveld gewend zijn, was er ook dit jaar weer een kerstmarkt georganiseerd. Hoewel het weer in de ochtend het ergste deed vermoeden, was het ’s middags gelukkig droog.
Regelmatig wordt door Maasveld een nieuwsbrief uitgebracht met daarin opgenomen de mededelingen vanuit de Directie, mededelingen vanuit de Verwantenraad en mededelingen vanuit de Ouder- en Familievereniging Maasveld.
Onze schilderclub is weer heel productief geweest. Onderstaande schilderijen en werkstukken worden te koop aangeboden. Om schittering van de foto tegen te gaan, zijn de schilderijen uit de lijst genomen.
Wasserij Jekerkwartier, die voor veel bewoners van Maasveld het persoonsgebonden wasgoed verzorgt, heeft ons benaderd met een mooi voorstel: Wasserij Jekerkwartier wilt de Ouder- en Familie Vereniging graag een donatie doen, die ten goede moet komen aan de bewoners.
Zoals andere jaren was de viering weer druk bezocht. We zijn blij met deze terugkerende viering die inmiddels een traditie is geworden.
Ethiekcafé Ethiek gaat over jou en mij. Naast je kennis heb je ook allemaal je eigen persoonlijkheid, geschiedenis, je lijf, je (on-)hebbelijkheden. Daarin zijn we allemaal anders.
Op zondag 17 november 2019 bezoekt Sint Nicolaas met zijn Pieten weer Maasveld. De Sint wordt rond half elf verwacht in de grote zaal van het Multi Functioneel Centrum.
Pagina 1 van 9

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

  • 01 feb
    Prinsenproclamatie Maasveld 14:00 to 16:30

  • 02 feb
    Hand aan Hand, Ping Ping... in de platte zaal 13:00 to 17:00

  • 12 feb
    Prinsenreceptie Maasveld 18:30 to 21:00