Maasveld naar Muziekfestival in Utrecht

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Elk jaar vindt er in Utrecht het Muziekfestival plaats georganiseerd door Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN). Een geweldig muzikaal spektakel waar onze bewoners van Maasveld ook dit jaar weer met ca 100 personen zijn vertegenwoordigd. Het is fantastisch dat het recreatieteam van Maasveld elk jaar weer deze deelname aan het muziekfestival voor onze bewoners regelt en organiseert.

Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland (SGWN) zet zich in om dromen waar te maken voor mensen met een beperking.

Om een beeld te vormen waar SWGN voor staat een kort citaat uit de website van SWGN over  bv het Muziekfestival "Maak een droom waar"

Begin Citaat

Muziekfestival “maak de droom waar”

Georganiseerd door Stichting Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN) .

Het muziekfestival ‘Maak de Droom Waar’ is een jaarlijks evenement waar 12.000 verstandelijk gehandicapten (van jong tot oud) naar toe komen om een hele middag te genieten van optredens van de door hun gekozen artiesten. Tijdens de laatste editie hebben onder andere One Two Trio Lesley Williams Vader Abraham Danny de Munck Corry Konings Jan Smit 3Js opgetreden.

Over het project: ‘Maak de Droom Waar’.

Waarom dit project zo belangrijk is.

Je ziet verstandelijk gehandicapten (van jong tot oud) genieten tijdens zo’n evenement. Het is een groot feest speciaal georganiseerd voor deze doelgroep waar alle nodige voorzieningen aanwezig zijn, zoals tilliften, verschoningsruimte en invalide toiletten. Er treden bovendien goede artiesten op. Het geluid is goed, de ambiance is goed. Gehandicapte kinderen, maar ook ouderen, hebben bijna nooit de mogelijkheid om naar een concert te gaan. De kinderen mogen zelf aangeven welke artiesten zij graag willen zien. Wij proberen dit vervolgens waar te maken, een heel feest! Het is fantastisch om te zien hoe de zaal volstroomt met 12.000 verstandelijk gehandicapten. Ze zijn ontzettend enthousiast en hebben allemaal een lach op hun gezicht.

Einde citaat.

Lees 620 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.