Winterevenement 2015 in het Geusselt.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het bestaat nog: dat er mensen zijn, die belangeloos iets voor een ander doen. Een mooi voorbeeld hiervan is kring 179 Maastricht, van de ronde tafel. (www.rt179.nl)

Ook dit jaar weer hebben zij, voor de bewoners van Maasveld, het winterevenement georganiseerd in de zaal van het Geusselt.

Het vervoer naar het Geusselt was geregeld door het recreatieteam. De middag was een eerste activiteit die in het teken stond van het naderende kerstfeest. Het moet gezegd worden: De kerstsfeer was al helemaal aanwezig. Het begon er al mee, dat iedereen goede zin had. Zou je ook niet, als er zomaar een gezellige middag voor je wordt georganiseerd. Bij aankomst kregen we allemaal een kerstmuts om op te zetten. Toen iedereen een plaats had gevonden werd de middag geopend door de voorzitter van de Ronde Tafel 179, waarbij natuurlijk het Maastreechs volkslied werd gezongen.

Verder hoefde de voorzitter niet zoveel meer te doen: onze eigen Rikkie praatte op professionele wijze de middag aan elkaar en kondigde met verve de verschillende artiesten aan. De spits werd afgebeten door Roger. Daarna volgde Dieter Koblenz, die in onvervalst Duits de zaal op komische wijze toesprak en die met Schwung enkele schlagers ten gehore bracht.

Vervolgens was het de beurt aan Siesjoem. Ook zij hielden de vrolijke sfeer er goed in. Als laatste trad Beppie Kraft voor ons op. Beppie heeft een prettige stem en met haar positieve uitstraling weet zij steeds weer een gevoel van blijheid op te roepen.

Het was een gezellige middag met goede artiesten, veel zang en dans en ook werden we getrakteerd op heerlijke oliebollen en wafels. Kortom: beter kon de kersttijd niet beginnen.

Heel veel dank aan de organisatoren en ook aan Maasveld, die het vervoer heeft verzorgd.

Voor een impressie van deze gezelligheid kun je een kijkje nemen in onze fotoalbum.

Lees 458 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.