Steun de droom van Daniëlle

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Daniëlle was een jonge vrouw met ernstige lichamelijke en verstandelijke beperkingen en epilepsie. Ze woonde sinds haar zesde levensjaar samen met 340 andere bewoners bij Maasveld.

Daniëlle zat in een rolstoel. Bewegen kon zij alleen in het zwembad van Maasveld. Voor haar en 60% van de bewoners van Maasveld is dit zwembad heel belangrijk. 200 bewoners zwemmen er wekelijks.

Daniëlle is op vrijdag 20 januari 2017 overleden. In overleg met haar ouders en zus is besloten om door te gaan met het realiseren van De Droom van Daniëlle. We zullen ons alle ten volle blijven inzetten, zodat het nieuwe zwembad er komt!

Het zwembad van Maasveld is inmiddels dertig jaar in gebruik en sterk verouderd. Al een aantal jaren wordt er bij Maasveld gebouwd. Er zijn inmiddels mooie nieuwe woningen gerealiseerd en naar verwachting wordt het centrumgebouw -met daarin onder meer verschillende ruimten voor activiteiten- in 2017-2018 opgeleverd. Met de komst van het nieuwe centrumgebouw verdwijnt het huidige zwembad van Maasveld.

De vader van Daniëlle vertelt waarom het zwembad zo belangrijk is.

Lees 547 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.