Mestreechter middag op Maasveld

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Carnaval is amper voorbij of er is op Maasveld alweer een supergezellige muziekmiddag. Op 25 maart was in de grote zaal de jaarlijkse Mestreechtermiddag.

Een keur aan Maastrichtse artiesten komt elk jaar belangeloos optreden voor onze bewoners. Er waren dit jaar weer veel bekende gezichten. Het is fijn dat zovele artiesten elk jaar terug komen.

Dat geeft aan, dat zij dit graag voor ons doen. Voor de bewoners is het fijn, om vertrouwde gezichten te zien.

Zoals wij inmiddels gewend zijn, was Mario de spreekstalmeester en was ons huisorkest Naat en Druug er om muzikale ondersteuning te geven, tijdens het komen en gaan van de artiesten.

Omdat de Mestreechtermiddag alsook de artiesten inmiddels een bekend fenomeen zijn, is de stemmig meteen goed. Artiesten en bewoners voelen elkaar heel goed aan, waardoor de sfeer meteen ontspannen is. Hierdoor wordt er spontaan gedanst en meegezongen en flink gepolonaisd.

De optredende artiesten waren:
1 2
3 4

5 6
Terecht heeft Mario aan het einde van de middag allen uitvoerig bedankt, die deze mooie middag mogelijk hebben gemaakt.

Dat zijn uiteraard Naat en Druug, maar ook de cameraman, de geluidtechnicus, Has Coenjaarts, de vele vrijwilligers van de bonnen- de drank en de snoep verkoop. En natuurlijk Lilian voor het contracteren van de artiesten.

Met excuses voor de slechte foto's

Lees 473 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.