Winterevenement in het Geusselt

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op zaterdag 13 december was voor velen van ons een dag, waar we lang naar hadden uitgekeken: In de lounge van het Geusselt vond het jaarlijks winterevenement plaats.

Het winterevenement is een muzikale middag, die georganiseerd wordt door de Ronde tafel, afd.179 van Maastricht. Eerlijk gezegd: ”Ik had nog nooit van deze groep gehoord”. Gelukkig hebben zij een site: www.rt179.nl

Wat mij opviel, is dat de groep bestaat uit mannen, die allemaal actief in de maatschappij staan. Als druk bezette mensen de tijd en de moeite nemen om belangeloos iets voor hun medemensen te organiseren, dan mag daar wel een “chapeau” voor gegeven worden. Bij deze!

Voor het vervoer naar het Geusselt had het recreatieteam bussen geregeld. Met een groep, per bus, ergens naar toe gaan, verhoogt de gezelligheid.

Wij werden bij aankomst in de Lounge gastvrij ontvangen en meteen in de goede sfeer gebracht, doordat er een kerstmuts op ons hoofd werd geplaatst. Hierdoor was, al voor aanvang van de middag, de stemming goed. De meeste van de aanwezige bewoners waren al vaker naar het winterevenement geweest en wisten dus, dat het en gezellige middag zou gaan worden. Er heerste dan ook een uitgelaten stemming.

Wij werden niet teleurgesteld: Er werd medewerking verleend door een keur aan Maastrichtse artiesten, die allen liedjes ten gehore brachten, waar je vrolijk van wordt. Sommige met een serieuze boodschap: Geniet van het leven, het is de moeite waard. Maar ook deze boodschap werd op een vrolijke manier gebracht.

Uiteraard werd er door onze bewoners flink gedanst. Vooral bij de polonaise is het bijna onmogelijk om stil te blijven zitten.

Ook voor drank en hapjes was goed gezorgd. Kortom: Het was een goed verzorgde en gezellige middag.

Dank aan de organisatoren en ook dank aan Maasveld, die het vervoer voor ons heeft geregeld.

Lees 623 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.