Kermis op Maasveld in Oosterse sferen...

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Wat heeft het geregend, tijdens het weekend van 8, 9 en 10 september. De kermis op Maasveld had beter verdiend. Gelukkig was het op zondag middag droog en was het toch nog gezellig.

1
Het is op Maasveld altijd prettig vertoeven. De kermis was weer de moeite waard, met draaimolen, rups, wafelkraam, spelletjes, frietkraam, spelen op de boerderij en muziek, verzorgd door accordeonist Benny, alsook door DJ’s Maikel, Rick en Jos. Ook het trientje reed vrolijk rond.

2

En….., ik kan er niet enthousiast genoeg over zijn: de ouderen soos, met zelfgemaakte spullen en de schilderclub. Het is onvoorstelbaar hoeveel vrolijkheid er spreekt uit de producten en de schilderijen van onze bewoners. Ik ben een groot fan.

3

Wat ook niet genoeg kan worden uitgesproken, is onze dank aan alle vrijwilligers en natuurlijk aan Maasveld zelf, voor het organiseren van deze fantastische activiteit. Wie bij de boerderij is geweest heeft kunnen zien en ervaren, wat voor enorme aanwinst de nieuwe overkappingen zijn. Het plein is een nog aangenamere plek geworden om te verblijven en even bij te komen van alle drukte, onder het genot van een hapje en een drankje.

Ook de producten van de boerderij vinden onder de nieuwe overkappingen een fijne plek om op z’n mooist te worden uitgestald.

4

Kortom: “Het was weer fijn, om op Maasveld te zijn”.

5

Lees 548 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.