Winterevenement 2017 in het Geusselt

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Zaterdag 9 december was het winterevenement in het Geusselt. Deze middag wordt al jaren achter elkaar georganiseerd door kring 179 van Maastricht, ook wel genoemd: Bassinario.

 

WinterEvenement 1

Bassinario is een serviceclub, die met het Winterevenement in de ontvangstruimte van het Geusselt oa. de bewoners van Maasveld, een vrolijke middag bezorgt.

Dit jaar waren er weer kerstmutsen mét lampjes.

Als dank voor de gastvrijheid van het Geusselt opende het bestuur van de Kring met het zingen van "Us MVV-ke". Daarna werd "Us Mestreech"gezongen.

WinterEvenement 2

Als eerste echte artiest van de middag was de eer aan Roger Villevoye.

WinterEvenement 3 

Hij bracht de stemming er meteen in. Tijdens de polonaise ging het er zo wild aan toe, dat de kerstman zijn klepel verloor. Gelukkig werd deze snel teruggevonden.

WinterEvenement 4 

Na Roger was er een onverminderd enthousiast Ziesjoem aan de beurt. Ook zij wisten de muzikale sfeer er goed in te houden.

WinterEvenement 5 

De middag werd op gepaste wijze afgesloten door Beppie Kraft, die overduidelijk enkele trouwe fans heeft onder onze bewoners. Zij heeft beloofd om volgend jaar weer van de partij te zijn. Staat genoteerd.

WinterEvenement 6

Heel veel dank aan eenieder, die aan deze middag heeft meegewerkt. Uiteraard ook aan de dames van ons recreatieteam, die het vervoer naar het Geusselt hebben mogelijk gemaakt.

WinterEvenement 7

WinterEvenement 8

WinterEvenement 9

Uiteraard ook aan de dames van ons recreatieteam, die het vervoer naar het Geusselt hebben mogelijk gemaakt.

Lees 531 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.