Gezamenlijk viering Allerzielen op Maasveld

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij nodigt het Bestuur van de Ouder- en Familie Vereniging Maasveld u uit om deel te nemen aan een gezamenlijke viering van Allerzielen, die wij in nauwe samenwerking met Maasveld aan het voorbereiden zijn.

Als Bestuur vinden wij het zeer belangrijk om de herinnering aan onze overleden bewoners levend te houden. Uw aanwezigheid hierbij stellen wij dan ook zeer op prijs.

De viering zal gehouden worden op :

Zondag 4 november om 14.00 uur

De middag zal uit drie gedeeltes bestaan:

  • Om 14.00 uur zal onze pastor, Mw. Rianne Jongstra, voorgaan in een herdenkingsdienst in de grote zaal. Tijdens deze dienst zullen we stilstaan bij alle overledenen van Maasveld, in het bijzonder diegenen, die ons in het afgelopen jaar zijn ontvallen.
  • Na de dienst gaan wij gezamenlijk naar het asstrooiveld op het terrein van de boerderij, waar een kranslegging zal plaatsvinden.
  • Na afloop van de kranslegging is er in de grote zaal gelegenheid voor samenzijn onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers.

Wij willen met deze herdenking een passende invulling geven aan Allerzielen en hopen van harte dat U hierbij aanwezig wilt zijn.

Met vriendelijke groet

André Wennekes,
Voorzitter OFVM

Lees 474 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.