Kerstmarkt 2018 op Maasveld

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op zondag 16 december was het weer zover, de Kerstmarkt op Maasveld. Een doorgaans, door jong en oud, druk bezocht evenement.

Foto2

Het weer werkte gelukkig goed mee ondanks de onverwachte witte start in de vroege ochtend.

Ook dit jaar was er weer volop actie op Maasveld. Op het plein voor het restaurant trad het wel bekende Herremenieke HEL, HOEG en ZAAT op die met haar muzikale omlijsting voor de nodige sfeer zorgde.

Het ENCI-koor en het Heugemerveld koor trad op in het Ontmoetingscentrum en zongen prachtige sfeervolle kerstliederen. Elders werd, met veel publieke belangstelling, een prachtige voorstelling verzorgd door de Toneelgroep “De Speelman” uit Eys.

Foto3

Over een deel van de locatie op Maasveld stonden kraampjes opgesteld waar van alles en nog wat werd aangeboden. Variërend van eigen geteelde producten van de boerderij, prachtige kerststukjes, gebreide knuffels, mooie tekeningen tot heerlijk ruikende geurkaarsjes.

Foto4


Foto5

Een Kerstmarkt zonder Kerststal is geen echte Kerstmarkt. Die ontbrak er dus ook niet. Prachtig aangekleed en uitgebeeld.

Foto6

Natuurlijk mocht op zo’n dag ook de inwendige mens niet worden vergeten. Er was veel belangstelling voor de Glühwein, erwtensoep, chocomel met slagroom en de welbekende braadworst van de BBQ. Deze catering werd bemand door leden van de Ouder- en Familie Vereniging Maasveld die hun hele ziel en zaligheid in deze verzorging legden.

Foto7

Terugkijkend was het weer een zeer succesvolle Kerstmarkt op Maasveld met een royale opkomst in een geweldige sfeer.

Voor een foto-impressie van deze bijzonder mooie dag: neem even een kijkje in onze album

Lees 435 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.