Ouder- en Familievereniging Maasveld aan het woord

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De jaarwisseling is voor menigeen een moment om achterom te kijken naar het voorbije jaar. Belangrijke vraag hierbij is: was het een goed jaar?

Wij, bestuur van uw oudervereniging, kijken met een gevoel van tevredenheid terug op het afgelopen jaar. De samenwerking met Maasveld is weer heel prettig geweest: wij hebben diverse keren, samen met de voorzitter van de verwantenraad, overleg gehad met de directie, er zijn veel activiteiten geweest, waaraan wij met plezier hebben meegewerkt. Ook is er een steeds intensiever contact met de bewonersraad. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van wat er bij de bewoners leeft.

Activiteiten waaraan wij in het laatste kwartaal van 2018 hebben meegewerkt waren het frühshoppen en de kerstmarkt. Van deze laatste is een mooi verslag, met foto’s, te zien op onze website www.ofvmaasveld.nl

Belangrijke gebeurtenissen in deze periode waren de herdenkingsbijeenkomst bij gelegenheid van Allerzielen en de themadag. Ook van Allerzielen is een mooi verslag te zien op onze website. De themadag was in de vorm van een workshop, die de deelnemers een goed beeld geeft van het denken van mensen met autisme. De workshop werd door alle deelnemers enorm positief ontvangen. Vanuit de aanwezigen werd spontaan een woord van dank aan de workshop-leiders gegeven.

Belangrijk is om te vermelden, dat wij deze activiteiten organiseren in nauwe samenwerking met Maasveld. Hiermee geven Maasveld en wij (namens u allen) invulling aan het begrip: “Samen doen”.

Ook in 2019 zal uw bestuur zich weer met veel plezier en enthousiasme inzetten om het “Samen doen” met u, met de directie en met de bewoners een zinvolle invulling te geven. Wij hopen, dat 2019 voor allen een goed jaar mag worden.

In de vorige nieuwsbrief hebben wij u gevraagd het AVG-formulier in te vullen en ondertekend te retourneren. Hierbij nogmaals het verzoek om het getekende formulier aan ons terug te sturen. Indien wij geen ondertekend formulier van u hebben ontvangen, mogen wij u in het kader van de privacywet geen informatie meer doen toekomen.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

André Wennekes, voorzitter OFVM

Download hier de komplete nieuwsbrief van Koraal- Maasveld

Lees 234 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.