De Droom van Daniëlle is uitgekomen

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Zaterdag 16 maart is met enige plechtigheid het zwembad van Maasveld officiëel geopend. Degenen onder u, die het project van De Droom van Daniëlle hebben gevolgd, weten, hoe belangrijk dat moment voor ons is.

Directeur W. Swaak, bezig met zijn openingsrede

Directeur W. Swaak, bezig met zijn openingsrede

In de oorspronkelijke nieuwbouw plannen was een klein zwembad voorzien, dat niet de mogelijkheden zou bieden, die wij van een zwembad verwachten.

Dit was voor onze directie aanleiding om een groots opgezet sponsorprogramma op te zetten. Het gezicht van dit programma was Daniëlle Heijboer.

Het was heel triest, dat Daniëlle al snel na de start van het programma van ons is heengegaan. Hoe mooi is het, dat Tom Heijboer, de vader van Daniëlle, heeft aangegeven het fijn te vinden, als het project onder de naam: ”De droom van Daniëlle” zou doorgaan. Tom heeft ook heel veel medewerking aan het project gegeven. Dat is natuurlijk geweldig.

Ook Maasveld is heel actief geweest in het naar buiten treden en het zoeken van sponsoren. Hierbij zijn ook de Vrienden van Maasveld van groot belang geweest.

Foto3

Dhr. L Mesters (Vrienden van Maasveld) en Tom Heijboer (rechts)

 Samen zijn deze partijen erin geslaagd, om voldoende sponsoren te vinden om ons project te realiseren. Ook hulde aan de sponsoren, natuurlijk.

Niet alleen is het mooi, dat wij nu kunnen beschikken over een mooi en groot zwembad. Het succes van dit project laat ook zien, hoe Maasveld leeft in de Maastrichtse gemeenschap. Dat is ook iets om verheugd over te zijn.

Foto4

De eerste gebruiker van het zwembad. (enigszins troebel vanwege de atmosfeer in het zwembad)

Klik hier voor meer foto's

Lees 325 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

  • 22 feb
    Optocht en feestmiddag Maasveld 14:11 to 17:00

  • 23 feb
    Carnavalsmiddag Maasveld 14:00 to 16:30

  • 24 feb
    Carnavalsmiddag Maasveld 14:00 to 16:30