De eerste periode van Hedwig Darley

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Met ingang van 12 januari 2015 is mevrouw Hedwig Darley benoemd tot directeur van Maasveld. Hedwig is 53 jaar en is druk doende om naar Maastricht te verhuizen.
Ze heeft jarenlange ervaring als bestuurder en (interim) directeur in de gezondheids-zorg.
De beginperiode wordt gebruikt om Hedwig nader met bewoners, medewerkers en familieleden te laten kennismaken.

De eerste periode van Hedwig Darley:

"Ik ben blij dat ik de stap naar Maasveld heb gezet. Het is een mooie organisatie waar medewerkers en vrijwilligers met toewijding werken en zorgen voor onze bewoners. Mijn eerste kennismakingsweken bij Maasveld waren dan ook prettig. Ik ben onder de indruk van de professionaliteit en betrokkenheid van medewerkers. En ik heb grote waardering voor de bijdragen van zowel medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers aan extra activiteiten die de kwaliteit van leven voor onze bewoners vergroten. Samen met mijn vriend Rik heb ik de goed georganiseerde carnavalsfestiviteiten bijgewoond. Verder ben ik al bij verschillende woongroepen op bezoek geweest. Daardoor kon ik in een interview met een journalist van het magazine Nummer 1 al met veel trots over Maasveld vertellen. Het artikel hierover verschijnt deze week. Maasveld timmert aan de weg om blijvend te verbeteren. Dat zie je terug in ons jaarplan voor 2015. Het gaat om vier hoofdthema’s:

  • Samen: als team met elkaar invulling geven aan gastvrij wonen en goed eten;
  • Professioneel: kwaliteit en veiligheid van wonen en zorg voor de bewoner borgen;
  • Leren: deskundigheid van werken en respectvolle bejegening verder vergroten;
  • Eigenaarschap: mogelijkheden voor regie op locatie voor woongroepen versterken.

Het is leuk om met elkaar met deze hoofdthema’s aan de slag te gaan. Want ze sluiten aan op de ingezette koers en dragen bij aan het vergroten van de tevredenheid van bewoners en medewerkers. Ik ben ervan overtuigd dat het daarom voor iedereen aantrekkelijk is zijn schouders hieronder te zetten en ik zie uit naar een vervolg van onze plezierige en goede samenwerking.

Bron: Nieuwsbrief Maasveld

Lees 1374 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.