Bewonersvergadering over nieuwe activiteiten

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het aantal aanwezige bewoners viel een beetje tegen. Maar de bewoners die aanwezig waren gingen vol enthousiasme aan de slag.

De bedoeling was het jaaractiviteitenplan 2015 op te stellen. Op een leuke manier werd dit aan de aanwezige bewoners uitgelegd. Er werd begonnen met een voorstelronde, zodat de bewoners wisten waarom Bèr Huisinga namens de OFVM aanwezig was.

De vaste activiteiten die op de planning van het recreatieteam staan werden even benoemd, bijvoorbeeld het kienen, de Mestreechter middag en nog enkele andere activiteiten.

Het doel van deze vergadering was samen ideeën te verzamelen voor activiteiten. Hiervoor werden de aanwezigen in vier groepen verdeeld. Ieder kon zo vertellen wat hij of zij zou willen. De wensen werden op kaartjes genoteerd en voorzien van een tekening. Na ongeveer een half uur werden de wensen door iemand van de groep gepresenteerd. Opvallend was dat er toch echt veel overeenkomsten waren.

De volgende wensen werden benoemd:

Survival op de boerderij, sportdag, rolstoeldansen, bowlen/kegelen, koken, bakken, waterspelletjes, karaoke, koersbal, modeshow, wafels bakken, computer gamen, zomer BBQ met beachparty, playbackshow, knutselmiddag, bioscoopmiddag, uitstapje met de boot, oud Hollandse spellen, beauty verwenmiddag en een speurtocht.

Al deze wensen werden verzameld en werden doorgesproken na afloop van de bewonersvergadering.

Bèr heeft de specifieke wensen in de bestuursvergadering meegenomen en het bestuur kijkt wat wij als OFVM met deze wensen kunnen.

Door: Bèr Huisinga (OFVM)

Lees 698 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.