Een gezellige Kermis op Maasveld

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

In het weekend van 11, 12 en 13 september was voor de 30e keer kermis op Maasveld.

Kermis2 Kermis3

Er was weer van alles te doen: Uiteraard waren er de typische kermis attracties, als draaimolen, rups, draaiorgel, rijdende grabbelton en kraampjes voor wafels, popcorn en suikerspin.

Kermis4 Kermis5

Maar dat was nog niet alles: in het instructielokaal waren oud-hollandse spelen: sjoelen, koekhappen en klompenspel. In de foyer waren drank en snoep te verkrijgen. In de grote zaal werd muziek gedraaid door onze vaste DJ’s: DJ Maikel en DJ Sjos.’

Kermis6

Hier was ook een tombola met mooie prijzen. Op de boerderij waren zelf gemaakte producten te koop en ook de schilderclub van Maasveld was er, met een keur aan prachtige schilderijen.

Kermis8 Kermis8
Kermis9 Kermis10 

Kortom, de kermis bood een uitgebreid en gezellige aanbod aan activiteiten. Wat niet onvermeld mag blijven, is dat dergelijke leuke activiteiten alleen maar mogelijk zijn dankzij de medewerking van vele vrijwilligers. Op elk van de kermisdagen waren 35 vrijwilligers actief.

Dat Maasveld deze mijlpaal zou bereiken, was niet vanzelfsprekend. Sinds men in Den Haag bezuinigt op alle uitgaven, die niet direct zorggebonden zijn, moet Maasveld steeds vaker andere manieren vinden om leuke activiteiten voor onze bewoners te organiseren. Gelukkig kunnen we constateren, dat er in onze maatschappij nog partijen zijn, die het goed met de medemens voor hebben.

De kermis werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Gemeente Maastricht en door sponsoring door een andere partij. U ziet dit op de foto’s.

Kermis11  Kermis12

Onze directrice met dhr Fransen,
die een mooie cheque mocht overhandigen. 

 Een mooie cheque
Lees 838 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.