Sinterklaas op bezoek bij Maasveld

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het is toch niet te geloven: Amper in het land gearriveerd, was de Sint op zondag 15 november al op Maasveld.

IMG 0806 IMG 0810 IMG 0819 

De zaal was mooi versierd. Dat mag ook wel, als je hoog bezoek verwacht. Alle aanwezigen waren vol spanning en er was passende muziek van orkest Hannes (en Fred).

IMG 0813 IMG 0811 

En uiteraard was ook ons eigen trommelorkest present, om voor de goedheiligman te spelen. Sint is een grote fan van onze trommelaars. Hij wilde graag met hen meedoen, maar moest erkennen, dat het te moeilijk voor hem was.

Waar Sint ook niet genoeg van krijgt, is als er voor hem gezongen wordt. Natuurlijk konden we niet de hele middag muziek maken en zingen. Er moesten ook gedichten worden voorgelezen en er waren ook bewoners, die een persoonlijke boodschap hadden voor de Sint. Enkelen hadden zelfs een cadeau voor hem.

IMG 0823 IMG 0827   IMG 0822

Op speciaal verzoek van de Sint werd er nog meer muziek gemaakt en gezongen en gedanst. Onderwijl ging Sint door de zaal om te praten met de aanwezigen. Wat Sinterklaas erg jaar weer moeilijk vindt, is het beoordelen van de werkstukken, die door de verschillende groepen, voor hem, zijn gemaakt. Ook dit jaar was het moeilijk, want het waren echte kunstwerken, zoals u op foto’s kunt zien.

Na lang wikken en wegen was er dan toch een uitslag:

  • De 1e prijs was voor Moolt 2.
  • De 2e prijs was voor de ouderensoos.
  • En de 3e prijs was voor Krokusbeemd 14A02.

Maar Sint zou geen Sint zijn, als hij niet voor alle groepen een cadeau had meegenomen. Zodoende kon, na nog meer muziek en dans, iedereen tevreden naar huis. Het was een gezellige middag. Vandaar dat Sint heeft beloofd om volgend jaar terug te komen.

Voor meer foto's kijk even in onze fotoalbum.

Lees 646 keer

Het kunstatelier van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop 5 wenskaarten voor €5.

Voor meer informatie: 

blikvenger@maasveld.koraalgroep.nl

 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

 

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.