Jos krijgt er blijkbaar geen genoeg van. Zelfs in zijn vrije tijd klimt hij op de tractor. Op zondag 21 augustus heeft hij meegereden met een trekkertoer door het zuidlimburgse heuvelland.
Onze schilderclub is weer eens erg productief geweest. Tijdens het zomerfeest worden weer heel wat nieuwe schilderijen en kunstwerken te koop aangeboden.
Op 2, 3 en 4 september a.s. is het weer tijd voor het zomerfeest op Maasveld. ☀️☀️☀️
Na twee Coronajaren, was er dit jaar weer een volwaardige boerderijfeest mogelijk. Van deze gelegenheid werd massaal gebruik gemaakt. Het plein bij de boerderij was haast te klein door de grote opkomst. Natuurlijk speelde het mooie weer ook een grote…
Op zondag 31 juli is er een grote KIEN-MIDDAG in de zaal van Plein 15. We spelen deze middag voor grote en natuurlijk mooie prijzen. Ook vallen er twee afdelingstaarten te winnen!!
Na twee Coronajaren mag er weer een heus boerderijfeest worden gehouden op Maasveld.
Uw bestuur heeft de jaarstukken voor 2021 gereed. Behoudens het verslag van de penningmeester, worden deze stukken ook beschikbaar gesteld via deze website. U kunt via onderstaande link betreffende stukken downloaden: Jaarverslag OFVM 2021 Strategisch Handvest OFVM
Op Maasveld zijn ze niet voor één gat te vangen: Omdat de kerstmarkt (weer) niet door mocht gaan, is er een alternatieve kerstactiviteit bedacht in de vorm van enkele foodtrucks op het centrale plein.
Op 31 oktober vond op Maasveld opnieuw een herdenkingsbijeenkomst plaats bij gelegenheid van Allerzielen.
Pagina 1 van 5
LogoSchildersclub

De Schildersclub van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop voor een leuk prijsje een zelfgemaakte schilderij of kunstwerk.

Klik op bovenstaand logo voor bezichtiging van de kunstwerken.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Elsa Vos - 06-30025330 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

Evenementen

  • 17 okt
    Activiteiten 09:00 to 16:00

  • 21 nov
    Activiteiten 10:00 to 17:00

  • 19 dec
    Activiteiten 10:00 to 17:00