Oplevering gedenkmuren Asverstrooiveld Maasveld

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Donderdag 29 oktober was het dan zover: de oplevering van de gedenkmuren. Aanwezig waren: dhr. R. van Bergen, Projectleider Onderhoud en Vastgoed van Koraal, Dhr. M. Grasveld van GRASVELD Tuin- en Landschapsarchitecten, dhr. N. Claessen van de Fa. Krinkels (uitvoerder) met twee collega’s en uiteraard de bestuursleden van OFVM.

Onze pastores, mevr. R. Jongstra was eerder op de dag de gedenkmuren gaan bekijken. Indachtig de corona maatregelen, achtte zij haar aanwezigheid bij de oplevering als niet noodzakelijk.IMG 5408

De eerste indruk was mooi en passend als gedenkmuur bij het asverstrooiveld. Het ontwerp is prachtig. In de uitvoering zat helaas een onvolkomenheid, waardoor wij niet konden overgaan tot het opplakken van de bordjes met de namen van onze overleden bewoners. Zondag, tijdens de kranslegging, zal er wel een lijst zijn met de namen van de bewoners, die ons in het afgelopen jaar zijn ontvallen.

Voorafgaand aan de kranslegging, zal in de grote zaal een herdenking zijn. Tijdens deze herdenking zullen de overleden bewoners van het afgelopen jaar worden gememoreerd. Helaas moet dit in hele kleine kring plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen. Tijdens de herdenking en tijdens de kranslegging, zullen opnames worden gemaakt. Deze zullen na afloop via het interne TV circuit van Maasveld aan de bewoners worden getoond. Wij hopen op deze manier, ondanks de beperkingen, die Corona ons oplegt, toch op een waardige manier onze overleden bewoners te kunnen herdenken.

IMG 5409

IMG 5410

IMG 5411

IMG 5412

IMG 5413

Lees 241 keer
LogoSchildersclub

De Schildersclub van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop voor een leuk prijsje een zelfgemaakte schilderij of kunstwerk.

Klik op bovenstaand logo voor bezichtiging van de kunstwerken.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Elsa Vos - 06-30025330 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.