Viering Allerzielen op Maasveld

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op 31 oktober vond op Maasveld opnieuw een herdenkingsbijeenkomst plaats bij gelegenheid van Allerzielen.

Ook nu weer was er veel belangstelling voor deze dienst. Een dienst die in het teken stond van het in herinnering brengen en troost bieden voor alle nabestaanden van overleden bewoners.

De dienst werd geleid door pastor Rianne Jongstra en vond plaats in het Multi Functioneel Centrum (MFC). De muzikale begeleiding werd uitgevoerd door harpiste Vivian Jacobs die op uitstekende wijze met haar harp deze dienst sfeervol opluisterde.

Foto1

Foto2

Tijdens de dienst werden de namen opgenoemd van de in het afgelopen jaar overleden bewoners van Maasveld waarbij voor elk van de overledene een kaarsje werd aangestoken.

Foto1a

De ceremonie werd na afloop van de dienst verplaatst naar het nieuw aangelegde asverstrooiveld. Daar werd door Maikel Maurik, voorzitter van de bewonersraad van Maasveld, namens de bewoners een krans gelegd ter ere van overledenen van het afgelopen jaar.

Foto3

Foto4

Foto3a

Na afloop van deze viering werd gelegenheid geboden om, onder het genot van een kopje koffie en gebak, nog even in het MFC na- of bij te praten.

Kijkend naar de deelname van deze viering mag gerust gesteld worden dat deze wijze van herdenken in een behoefte voorziet.

Kijk hier voor meer foto’s van deze ceremonie…

Lees 211 keer
LogoSchildersclub

De Schildersclub van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop voor een leuk prijsje een zelfgemaakte schilderij of kunstwerk.

Klik op bovenstaand logo voor bezichtiging van de kunstwerken.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Elsa Vos - 06-30025330 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.