Kerst op Maasveld 2021

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Op Maasveld zijn ze niet voor één gat te vangen: Omdat de kerstmarkt (weer) niet door mocht gaan, is er een alternatieve kerstactiviteit bedacht in de vorm van enkele foodtrucks op het centrale plein.

Er waren een heuse Pizzatruck, een truck met heerlijke warme dranken en een truck met de meest fantastische en smaakvolle gebakjes.

Foto2

Foto3

Zoals het hoort, wanneer er met zoveel positieve energie iets wordt georganiseerd, was het weer prachtig. Het was een uitzonderlijk mooie middag.

Vanwege de Coronabeperkingen was het helaas geen massale happening, maar dat mocht de pret niet drukken.

De bedoeling was, dat de groepen om beurten hun lekkernijen kwamen ophalen. Hier was een strak schema voor opgesteld. Ron van de Bossche lette er zorgvuldig op, dat de groepen zich hier ook aan hielden.

Voor de groepen, die nog in Quarantaine zaten, had Jos Peeters een convooi georganiseerd, bestaande uit de helpers op de boerderij. Het enthousiasme spatte ervan af. Dat was mooi om te zien.

Foto4

Zodoende kwam niemand iets tekort.

Dankzij de creativiteit van Maasveld en dankzij de gemotiveerde inzet van de medewerkers is er een mooie invulling gegeven aan deze alternatieve kerstactiviteit.

Dank aan allen hiervoor.

Foto5

Klik hier voor meer foto's.

Lees 185 keer
LogoSchildersclub

De Schildersclub van Maasveld voor mensen met een verstandelijke beperking.

Steun de bewoners van Maasveld en koop voor een leuk prijsje een zelfgemaakte schilderij of kunstwerk.

Klik op bovenstaand logo voor bezichtiging van de kunstwerken.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Elsa Vos - 06-30025330 

Deze website wordt in nauwe samenwerking met de Bewonersraad, Ouder- en Familievereniging Maasveld, Verwantenraad en Maasveld onderhouden.

Evenementen

No Calendar Events Found or Calendar not set to Public.